Martine was bij het Prinses Christina Concours interim-marketeer vanwege een zwangerschapsverlof. Dat speelde midden in een roerig en emotioneel veranderproces waar ik als interim-directeur aan werkte. Martine heeft die functie uitstekend ingevuld. Zij heeft de zeldzame combinatie van denken in de grote lijn en tegelijk secuur zijn in de uitvoering. Ze is analytisch sterk, ook cijfermatig. Martine is, behalve plezierig, ook secuur in de omgang met mensen: in de roerige fase waarin de instelling zich bevond, was Martine een baken van helderheid; inlevend, medelevend en standvastig. Ze heeft zicht op en een goed gevoel voor de 'onder water' - emoties die schuilgaan onder schijnbaar rationele processen. Dat was van grote waarde.

Gabriël Oostvogel
-- directeur-bestuurder a.i. Deventer Schouwburg bij Blueyard

Martine kan het best worden omschreven als een hardwerkende vrouw die weet hoe ze strategische concepten kan vertalen naar praktische ideeën zonder daarbij haar persoonlijke invalshoek uit het oog te verliezen. Voor Quamba IT realiseerde ze een nieuwe mindset voor de bestaande klantbenadering door Quamba, tezamen met praktische ideeën om zo direct van haar advies te kunnen profiteren.

Raymond Verheul
-- CEO Quamba People

Ik heb met Martine gewerkt aan het verbeteren en het verhelderen van de waardepropositie voor het bedrijf dat ik aan het opstarten ben. Haar aanpak is gestructureerd en faciliterend. Martine heeft me waardevolle hulpmiddelen gegeven om grip op mijn business informatie te krijgen. Daarmee is mijn zelfvertrouwen toegenomen om een rationele benadering te combineren met een meer intuïtieve. Ik beveel haar zeker aan bij (startende) ondernemers die een heldere focus willen op de verschillende aspecten van hun bedrijf.

Titia Csánky
-- Managing Director of Eldorado Group of companies

Martine maakt zich snel de werkomgeving en situatie eigen en legt vervolgens veel toewijding in haar werkzaamheden. Daarnaast komt ze gevraagd en ongevraagd met suggesties en/of ideeën op commercieel of marketinggebied die de zaak verder helpen professionaliseren. Bovendien is Martine een leuke vrouw. Ze gedraagt zich als een eigen medewerker met een scherpe blik en geeft nergens het gevoel 'ingehuurd' of 'extern' te zijn.

Olaf van Gessel
-- CEO Rijnweb